Årets Matblogger 2016 kåres på Mathallen Oslo i samarbeid med godt.no

Arrangørene

Ved å etablere prisen Årets Matblogger, ønsker Mathallen Oslo og Godt.no å bidra til å hedre den/de som gjennom sin bloggaktivitet sprer inspirasjon og matglede til andre. Prisen skal stimulere til økt oppmerksomhet og engasjement rundt mat og drikke, og deles ut en gang hvert andre år.    

D_alene_mathallen_logo_hele_red.jpg

Mathallen

Om Mathallen
Mathallen Oslo er et marked med fokus på handel, servering, kompetanse og matglede. Dette er et matens hus, som hele matbransjen tar i bruk. Mathallen inspirerer og begeistrer sine besøkende gjennom fokus på kvalitet, gode råvarer, stor kompetanse hos alle ansatte, en behagelig atmosfære og høy servicegrad. For mer informasjon gå inn på mathallenoslo.no.

Godt.no

Om Godt.no
VGs mattjeneste Godt.no er Norges største matside med over 500 000 unike brukere i uken. Tjenesten har som ambisjon å spre matglede hver dag. Godt leverer innhold til alle VGs kanaler; web, mobil, TV og papiravisen. Konseptet er tuftet på to brukervaner; spise inne og spise ute med appen GodtUte som har over 40 000 nedlastninger. For mer informasjon gå inn på godt.no

Presentasjon1.jpg

Samarbeidspartnere

Her kommer det informasjon om våre flotte samarbeidspartnere!